top of page

Kurs 2025


12.02 Introduksjonskurs.

Kurs for de som vurderer å starte med birøkt. Kurset går en kveld og er gratis. 

Sted: Tiurvegen 24, 2380 Brumunddal

Tid: Kl 18.00

Påmelding til lars@dbf.no  

​

18.02 Kompetansekurs

Kurs med eksamen for de som ønsker å sertifisere egne bifolk.  Kurset går over tilsammen fire kvelder og avsluttes med digital hjemmeeksamen.  Kurset må ha minst fire deltakere.  

Pris: kr 950,00

Sted: Tiurvegen 24, 2380 Brumunddal

Tid: kl 18.00

Påmelding på kurs - sidene til norbi.no, under Aktivitetskalender.

 

22.02 Nybegynnerkurs, teoridel 

Vi følger kurs - programmet til Norges Birøkterlag. Kurset går over fire lørdager til og med 15. mars.  Kurset må ha minst fire deltakere.  
Pris: kr 1.500,00

Sted: Tiurvegen 24, 2380 Brumunddal

Tid: kl 10.00

Påmelding til lars@dbf.no

​​

05.04 Nybegynnerkurs, praktisk del. 

Vi følger kurs - programmet til Norges Birøkterlag. Kurset går annenhver lørdag ut sesongen,  med et opphold i juli. Kurset må ha minst fire deltakere. Deltakerne må ha gjennomført teoretisk del. 
Pris: kr 2.500,00

Sted: Amsvegen 166, 2355 Gaupen

Tid: kl 10.00

Påmelding til lars@dbf.no

​​

14.05 Mjødkurs. 

Enkel innføring i produksjon av mjød.

De neste kursdagene avtales første dagen. Kurset må ha minst fire deltakere.

Pris: kr 600,00

Sted: Amsvegen 166, 2355 Gaupen

Tid: kl 18.00

Påmelding til lars@dbf.no

​

31.05 Produksjon av dronninger. 

Enkel innføring i produksjon av dronninger.

De neste kursdagene avtales

første dagen. Kurset må ha minst fire deltakere.        

Pris: kr 600,00       

Sted: Amsvegen 166, 2355 Gaupen

Tid: kl 10.00

Påmelding til lars@dbf.no​​________________________________

Bilder fra tidligere kurs

Teori

Tidligere styreleder Birgit skulle bare hilse på kursdeltakerne.

Kurs teori 1.jpg
Praksis

Første kursdag med praksis. Vi rengjør og desinfiserer bunnbrettene. 

Vårrengjøring.jpg
Mjød

Vi produserer mjød

Kurs-3.JPG
Individuell undervisning

En tidlig fase med individuell undervisning

Begynne tidlig.jpg

Følg oss på

  • Facebook

© 2021 Ringsaker Birøkterlag

bottom of page